mermaids and diamonds

Vein toissa viikolla poikkiksen pakkolomalle. Se tekee turhan ahkeasti töitä. Saatoin myös itse haaveilla jostain rusketuksen tapaisesta.. no edelleen haaveillaan. Kohteena meillä oli Ko Samet, majapaikkana saarella BarAndBed ja kulkuneuvona uljas hondani. Oikein toimiva yhdistelmä tällein viikonloppu reissulle.

Viime vikolla olttiin Annan kanssa vähän roadtrippaa (onpas honda ollut koetuksella, hehe). Laittelen siitä reissusta muutamat kuvat kuhan laiskuudeltani kerkeän. Joo, ja ne myös iPhone laatua, taitaa järkkärissä olla runko paskana, oikein mukavaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s