romance

En osaa kirjoitella mitään järkevää. Mun ajatukset poukkoilee laidasta toiseen eikä mun teksteistä usein saa mitään selvää. Käsin en kirjoita ikinä, tai no joo kokeissa. Ehkä sen takia mun käsialakin on erittäin lukukelvotonta. Eli suosittelen kaikille klikkaamaan ittensä sisään tonne mun tumblr sivulle. Siellä vain kuvia, koska kuvat inspiroi enemmän kun mun sekavat lauseet.

katotaan jos karkais huomenna jonnekin rannalle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s