just like a helicopter, prrrrrrr

Düsseldorf oli aika hektistä menoa ja aikaero veti aika hiljaseks kun tuli takas. haha. No työt tuli tehtyä ja kerkesin jopa kierrellä vähän ympäriinsä (kauppoja..) ja viettää aikaa mamman kanssa.

Lennot: Itse lentelin ympäri maita ja mantuja että pääsin perille, mutta Helsingistä finskillä suora yhteys meno-paluu noin 250e.

Hotelli: Asuttiin Hotelli Bataviassa joka oli hinta-laatu suhteeltaan täysi kymppi! Kaiken huippu oli mahtavat aamiaset, jotka kuului hintaan.

RavintolatFischhaus, kaupungin paras kalaravintola (lounaalla aivan täynnä, joten ajoissa paikalle!) Maredo, erittäin rento tunnelmainen steak house, Block House, toinen steak house, tämä kaupungin kuuluisin parhaista lihoistaan.
Nähtävää: Mitään todella erikoista nähtävää ei Düsseldorfissa ei tullut vastaan, mutta suosittelen käymään Rheinturm näköalatornissa (sisään maksoi 4 euroa). Rein-jokea voi sieltä sitten ihmetellä, jos ei muuta.
Shoppailu: Königsallee (Kö) on pääshoppailukatu jonka varrelta löytyy kaikki hi-end merkit ja sivukaduilta löytyy sitten kukkaroystävllisempiä kauppoja kuten zara, H&M, gina tricot, new yorkers yms. Ei mikään shoppailijan paratiisi, itse en ainakaan törmännyt yhteenkään pienemmän suunnitelijan putiikkin tai vintage/secondhand liikeeseen.
translation: Did four flights and four countries in four days, yes I’m crazy about traveling. Oh and Germany wasn’t that bad, you should visit sometimes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s