Bangkok, city of new life

Jes ! Vihdoin taas elävien kirjoissa. Mulla on kalenteri ja puhelin täynnä listoja ja asioita mitä täytyy hoitaa ja mitä haluisin tehdä. Ehkä ne täytyy jutut ensin… Niin ja muutan taas kerran uuteen kotiin! woop woop. Oon niin ilonen, koska se kämppä on suoraan mun koulun vieressä ja siellä on super rento uima-allas!

Noniin pakko lähteä ruokakauppaan, nää arkiset asiat on puuduttavia…

2 thoughts on “Bangkok, city of new life

  1. ÄÄh sun blogia lukiessa tulee niin ikävä thaimaahan, piti vielä mennä lukemaan omia postauksia thaikuista ni johan rupes tekee mieli chicken with basilia ja changia! ..ja thaimaan tuktuk-kuskeja, ne ei oo mitään verrattuna esim. intian vastaaviin.. :Dtoivottavasti saat sun asiat järjestykseen siellä ja elämä alkaa taas rullaamaan! :)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s