what? where? when?

Koska teitä on tullut niin monta lisää niin täältä tulisi

KYSYMYSPOSTAUS !

Kysy mitä vaan mistä vaan, kaikkeen lupaan vastata täysin antaumuksella ;-) Ja koska oon kovis niin jos ette kysy niin yksinkertasesti poistan vaan tän postauksen ! muah

Aikaa siihen asti kunnes toisin sanon ! kiitos ja kumarrus

So now you can ask anything, so go ahead make your move. I will answer to every single question !

8 thoughts on “what? where? when?

 1. Miks alotit blogaamisen?Blogaako sun kaverit?sulla näyttäs olevan kiva blogi. Noi kuvat tolta matkalta pari postausta sitten oli ihan hiukeen hienoja :)http://onmyway-ilona.blogspot.com/

  Like

 2. – mikä on sun lempiruoka suomen ruuista ja thaimaan ruuista?- mikä on ollut kummallisin ruoka mihin olet törmännyt thaimaassa?- mitä muita kummallisia/outoja juttuja siellä thaimaassa on ollut?- missä/miten asut siellä thaimaassa? onko siellä kallista asua?- mitä opiskelet thaimaassa? miksi päätit hakea sinne ja millainen oli itse hakuprosessi kouluun?- aiotko tulla suomeen takaisin kun koulusi on loppunut vai aiotko jäädä vielä sinne? :)kauhea kysymys määrä, anteeksi! :D

  Like

 3. – mistä noita thaipoikia saa?- ja ennen kaikkea: miten? ;-)- mikä siellä pistää vituttamaan?- oletko omaksunut paikallisen lungin elämäntyylin?- tunnetko olosi turvalliseksi kun liikut yksin?jos on jotain esimerkkejä kuumottavista tilanteista, tai päinvastoin tilanteista joissa on tultu auttamaan, kerro pois!- mitä et ikävöi suomesta? – mitä jäisit kaipaamaan thaimaasta, jos sinun nyt syystä tai toisesta pitäisi lähteä sieltä pois? (muuta kuin poikaystävä/kaverit yleensä)- mitä thait tykkäävät kun puhut heille thaita?- miten he ovat sitä kommentoineet?- kuinka hyvin ylipäätään puhut sitä?- millä kielellä puhut poikaystäväsi kanssa?- huomaavatko sisäänheittäjät/kauppamiehet että olet viettänyt thaimaassa enemmänkin aikaa, vai käykö kauppa aina vaan yhtä kuumana? (pidetäänkö sinua edelleen turistina)- thaimiehien plussat ja miinukset? (tietysti omasta näkökulmastasi)- mitä vanhempasi/perheesi sanoi kun ilmoitit lähteväsi? kuohuivatko tunteet? jouduitko perustelemaan valintaasi?- oletko kuullut thaimaalaisten mielipiteitä suomalaisista/suomesta?- tietävätkö he mitään tästä peräpohjolasta?- mitä yleensä kerrot jos sinulta kysytään jotain suomesta?

  Like

 4. Tuletko toimeen poikaystäväsi perheen/suvun kanssa?Onko perhe hyväksynyt sut hyvin?Mitä sun porukat sanoo poikaystävästäsi?Onko poikaystäväsi käynyt Suomessa?Asutteko yhdessä?Aiotko jäädä sinne?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s