animalistic party

Tää on jo ihan vanhentunut juttu, mutta koska en tästä ole vielä kertonut niin pakko tulla hypettää. Käytiin nimittäin kattomassa tossa joulukuun alussa zebra and snaken keikka ja oon aika myyty. Pojat esiinty Cosmic Cafessa (RCA) ja vaikka siellä päin olen pyörinyt en silti kyseisessä paikassa ennen käynyt.
painakaa play tässä vaiheessa  zebra and snake


Keikka, paikka, biisit, pojat – kaikki oli mahtavaa ! “Lainasin” Cosmic Cafen vessan seinästä keikan julisteen, mutta jossain tässä touhutessa se on jonnekkin kadonnut :-( No anyways, kuunnelkaa zebra and snakea, tämä on KÄSKY !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s