2 thoughts on “don’t be an idiot

  1. ronja says:

    AAAAAU! :D Mä sain just uuden paremman laudan viikonloppuna, onni onnettomuudessa ihan kohta loppuu rullauskelit niin ei tuu tyhmänä ilman suojia hilluttua… :D pitänee aina vilkasta näitä kuvia ennnenku lähtee rullaamaan, että muistaa oman kuolevaisuutensa. :D Tai ostaa hyvä kypärä..

    Like

  2. Mari says:

    Joo ja siis miten kaikki toi tapahtu oli et siinä jossain tiellä oli pikkuruinen kivi, lauta stoppas kun seinään ja ilmalento oli kun supermies leffoista ! Eli super paska tuuri vaan :—–D aina ei tarvii mennä kovaa ja korkeelta kun hissutellessa tasasellakin voi tapahtua ! haha

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: