2 thoughts on “don’t even try to tell there is no way

  1. ronja says:

    yo! mulla on sulle kyssäri! oon lähössä poikaystävän kaa joulun aikaan johonki reissuun, mut ei vielä olla päätetty mihin. niin mikä sun mielestä on paras paikka thaimaassa, sellanen missä voi myös surffata? oon ite käyny vaan kahesti bangkokissa niin ei oo haisua.. ois kiva saaha jonkun thaimaassa enemmän oleskelleen mielipide asiaan! :)

    Like

  2. Mari says:

    Surffata voi ainoostaan Phuketissa. Parhaat rannat surffata on Kata ja Karon Beach. Sulla kun on oma lauta niin kannattaa ottaa mukaan. Laudan vuokra nimittäin on jotain 200B (5e) tunti. Mut sit kannattaa kyll kans lentää bangkokista phukettiin ja takas koska bussissa laudan kuskaaminen on aika vaikeeta.Pistä viestiä kun oot tääl päin niin toimin turistioppaana ! :)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: