let me tell you this

tennisverkko:

“Moi! Sopiskohan sulta kysyä et millasta siellä nyt on opiskella? :D Semilaaja kysymys, mutta meidän amk:n yhteistyöyliopistojen listalta löytyypi Bangkok University, ja vähän kuumottelisi pistää hakemus menemään.. (opiskelen siis kansainvälistä kauppaa englannin kielellä..) Lähinnä ajattelin noita kotitehtäviä (että onko niitä nyt sitten iiiihan jumalattomasti) ja ylipäänsä käytäntöjä, kuten luennoilla läsnäolopakkoa ja muuta, millaisia ne susta on? Tehdäänkö siellä paljon tehtäviä ryhmissä vai onko se vaan että joo kirjota essee ja tuo se huomiseksi, tässä aineisto. Ja toimiiko siellä kaikki sillä perus manana-asenteella et joo huomenna tulee ne tulokset ja jooo huomenna aletaan sitte tätä ja joo kattellaan huomenna.. Olisi kiva jos tekisit vaikka jonkun postauksen (tietty riittää ihan vastaus tähänkin, ei nyt aleta turhan vaativiksi :D) että miten sun mielikuvat ja ennakko-odotukset on käyny toteen ja mikä taas on mennyt ihan vituilleen, ja mikä onkin ollut ihan todella mahtavaa !? Löysin sun blogin vasta tänään kun Blogilistalle päivittyi uusimmat postaukset, pari tuntia ahmin ja sain luettua läpi, ihan mahtavaa! KIITOS että teet tätä! Ainut miinus vaan että tulee aivan jumalaton matkakuume… Palasin kesäkuussa Thaimaasta ja vähän kaihertaa :D”

se voi olla esim tällästä.. hahah

Moi ! Koska tää kysymys sisälsi PALJON ja tuntuu että muitakin jotka eksyy tänne kiinnostaa nää asiat tein tästä oman postauksen :)

Millasta täällä on opiskella? – no helvetin siistiä ! :D noei. Onks koulu ikinä kivaa? Täällä se on erilaista ! Pistä hakemus menemään, lupaan hengailla !
Kotitehtäviä? – Ei jumalattomasti, mutta enemmän kuulemma kun normi yliopistoissa. Ite oon aina ollut super surkimus koulussa, mut täällä pärjään, joten ei kannata kuumotella !
Luentoija on 14 kappaletta per kurssi ja selvittämättä pois saa olla 2 kertaa joka kurssilta, toisaalta se riippuu.. (viime jaksossa mulla saattoi kertyä vähän enemmän :D arvosanat toisaalta oli sen mukasia sitten)
Täällä tehään sekä esseitä että ryhmätehtäviä. Ryhmätehtävät tosin saa tehdä itsenäisesti jos haluaa. Mulla ei ollut pahemmin mielikuvia tai odotuksia koska suomessahan oon viimeksi lukiota käynyt enkä ikinä ole ollut missään muualla yliopistossa. Mulla ei siis ole mitään hajua miten muut yliopistot toimii ! I only know thai style :D

Mikä täällä on mahtavaa? – KAIKKI ! tuu jo !

nyt lähen herettää Taen ja go skate !

3 thoughts on “let me tell you this

  1. whoa, tää kävikin nopeesti! :Dkiitos tästä, kuulostaa mahtavalta! pitääpi kattoa jos 2012 syksyllä jo pääsis..miten pitkään sun opinnot jatkuu siellä?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s