fat bitches

Mun kamera on ollu poissa silmistä viikon. Oon ollut kohta viikon putkeen bangkokissa. Skipannut vain yhden tunnin koulussa. Tiskitkin on jopa tiskattu. Hyvin epänormaali viikko.

Pyykkejä en kuitenkaan ole pessy ettei menis ihan villiksi

kuva we♥it

One thought on “fat bitches

  1. Moi! Sopiskohan sulta kysyä et millasta siellä nyt on opiskella? :D Semilaaja kysymys, mutta meidän amk:n yhteistyöyliopistojen listalta löytyypi Bangkok University, ja vähän kuumottelisi pistää hakemus menemään.. (opiskelen siis kansainvälistä kauppaa englannin kielellä..)Lähinnä ajattelin noita kotitehtäviä (että onko niitä nyt sitten iiiihan jumalattomasti) ja ylipäänsä käytäntöjä, kuten luennoilla läsnäolopakkoa ja muuta, millaisia ne susta on? Tehdäänkö siellä paljon tehtäviä ryhmissä vai onko se vaan että joo kirjota essee ja tuo se huomiseksi, tässä aineisto. Ja toimiiko siellä kaikki sillä perus manana-asenteella et joo huomenna tulee ne tulokset ja jooo huomenna aletaan sitte tätä ja joo kattellaan huomenna..Olisi kiva jos tekisit vaikka jonkun postauksen (tietty riittää ihan vastaus tähänkin, ei nyt aleta turhan vaativiksi :D) että miten sun mielikuvat ja ennakko-odotukset on käyny toteen ja mikä taas on mennyt ihan vituilleen, ja mikä onkin ollut ihan todella mahtavaa!?Löysin sun blogin vasta tänään kun Blogilistalle päivittyi uusimmat postaukset, pari tuntia ahmin ja sain luettua läpi, ihan mahtavaa! KIITOS että teet tätä! Ainut miinus vaan että tulee aivan jumalaton matkakuume… Palasin kesäkuussa Thaimaasta ja vähän kaihertaa :D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s