under the wave and willing to stay there

Heräsin aamulla naama mun rantapyyhkeessä ja olin illalla nukahtanut laittamatta ilmastointia päälle. Olin ihan varma aamulla et oon rannalla.. mutta eeeii.

Vietin siis muutaman päivän stressiä poistaen mun uusrakkaus erakoitumis paikassa, kunnes olin taas ladannut patterit ja lähin Phukettiin. Soitin bussista kavereille varotuksen sanan, että nytte mä tuun ja 3 päivää siellä oli kyllä täydellisyyttä.

Surffaushan vei meikän sitte ihan mukanaan ja olin valmis jo muuttamaan viidakkoon ja viettämään aikani rantapummina. En olisi mistään hinnasta halunnut lähteä (kunnes äiti lupas maksaa lennon mun suunniteleman bussimatkan sijaan takasin, joten sain yhen surffipäivän lisää :) cool mom !). Enkä jaksa odottaa, että pääsen taas laudan päälle. Ja koska olen nyt niin super motivoitunut, innostunut ja kiinnostunut pyysin Ronjaa tekemään postuksen omasta surffaus harrastuksestaan ja sen löytää täältä :)

Eli varoituksen sanana, multa tulee todennäköisesti pelkää surffaukseen liittyvää postusta sitten seuraavat kuukaudet !

ps. huomenna illalla lähen SUOMEEN ! nyt tuntuu siltä, että oisin voinut kyllä jäädä pidemmäksikin aikaa..

pps. jos jotain Thaimaaseen liittyvää kysymystä on mielessä, tietenkin saa kysyä, mutta tarkistakaa myös tämmönen linkki ~ http://www.tietoathaimaasta.com/ sieltä löytyy hyvin ihan kaikkea Thaimaaseen liittyvää !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s