time to tik tok

27 päivää ja meikä on matkalla SUOMEEN ! and it it SUMMERHOLIDAYYY !

Plus 33 päivää ja meikä on botskissa matkalla Ruotsiin mun parhaimman kaverin ikinä kanssa ! Mä en siis rehellisesti ole käynyt tukholmassa varmaan kymmeneen vuoteen? Ja nyt mun parhain kaveri makso meille reissun sinne mun kotiinpaluu lahjaksi ! MULLA ON MAAILMAN PARAS PARAS KAVERI

joop eipä mulla muuta, nyt “homework-to-do” listaa purkamaan, HUAH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s