09 – uskoni

Tähän ei nyt löydy pahemmin kuvia, joten joudun jokusen sana ehkä sanomaankin.. hehe

ripari

Mut on kastettu ja olen kuulunut kirkkoon koko elämäni. Silti en usko jumalaan tai muuhunkaan kirkko-raamattu-juttuihin. Miksi en sitten ole eronnut kirkosta? Koska haluan kuitenkin naimisiin joku päivä kirkossa. En sen takia, että jumala siunaisi mun liiton vaan ihan sen “prinsessa häät” unelman takia :)

nine temples

Nyt kun on tullut muutama vuosi lisää (ja muutama reissu k-aasiassa takana haha) on Buddhalaisuus ja monet siihen liittyvät pienet jutut kolahtanut aikalailla. En sanoisi uskovani Buddhalaisuuteen tai mihinkään muuhunkaan, Buddhalaisuudessa vaan on paljon juttuja jotka kohtaa mun maailmankatsomuksen kanssa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s