feel good ink

Onko parempaa fiilistä kun kunnon treenin jälkeen? No ei ole ! Päivän saldo ~ 15min juoksumatolla + 1h pilates. Yhtään ei oo synkkis fiilis kun on päässyt taas treenin makuun ! Huomenna “aamusali” (eli vapaapäivän takia vasta joskus 10 jälkeen hehe)

uus väri ! (värjäsin kans mun yyyber kärsineet clip onit ja nyt ne on taas käytössä, vaik niitten pitäis ehkä olla roskiksessa..)
Ja noi silmäpussit on kans uudet. Tuli tänää aamul 6 tunnin yöunien jälkeen, söpöt.
Mulla on ollut nyt muutaman päivän tuolla välilehdissä sivuja, joista pitäis hakee infoa mun esitelmään. Siis luonnollisesti en ole edes alottanut, mun pari ei vastaa puhelimeen, sen pitää olla super laaja ja pitkä (~20min) ja aikaa on ensi tiistaihin. Sillon klo 14 mun pitää esitellä mun työn tulos. Tyhjä power point. No ei, huomenna uhraan muutamia tunteja tolle “research” vaiheelle.
Niin ja lupasin niitä kuvia luistelemasta..
.. tää on paras otos mitä oon saanut käsiini ! haha
Kuvassa siis ärsytän mun naapuria, joka ei osaa luistella. Se yritti jatkuvasti jahtaa mua ja ei pääse noilla luistimilla eteenpäin kun juosten. Oli aika hulvatonta !
Nyt lähen syömän ! Kuolen ehkä nälkään. Lähetään kämppis päivälliselle japanilaiseen, sit kattoo thaiboxing matsia ja sieltä leffaan. Busy busy life ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s