i saw shitty van in my dream

Mulla ei ole kauheesti mitään positiivista postattavaa (paitsi että saan kohta kunnon ruokaa!), joten tässä nyt vaan sitten hyvä rauhottumis biisi. Parasta mitä voi kuunnella bussimatkalla samalla kun ihmettelee uusia ja uusia maisemia ympäri Aasiaa. Lov.

Niin olin siis viikonlopun at KC, sen takia hiljaiseloa.

Ja pikkiriikkinen vitutus sen takia, että oon kiltisti istunut täällä Bangkokissa kohta viikon, joka päivä mennyt kouluu ja joka päivä tunnin peruttu. Millon mikäkin syy ollut. Viimeks taisin olla koulussa hmm viime viikon keskiviikkona 2 tuntia. Ei sillä tosiaan, että jotenkin tykkäisin opiskella, en itseasiassa tykkää yhtään, vaan että tänkin ajan oisin voinut matkustaa jonnekkin uuteen ja tuntemattomaan.

Noh, nyt loppu kitinä, tässä rakkausmusiikkia ~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s