‘cos when I leave for tonight I ain’t coming back

Nyt vihdoin ehkä rauhottunut tuloksista ja pystyn taas keskittymään normaaliin elämään. (mä en vieläkään tajuuu !! mä muutan thaimaaseeen jes !)

Eilen olin super urheilija ! ja tunari..
Olin heti aamulla klo 11 tallilla treenailemassa. Sitten kävi tää: mun hevonen päätti keulia. As everyone knows, se tarkoittaa että mun heppa nousi pystyyn takajaloilleen MINÄ KYYDISSÄ. Ei hätää pysyin kyllä selässä, mutta löin pääni sen kaulaan. No tän äksidentin seurauksena mun huuli osui johonkin ja hammas upposi huulen sisään. Tuli söpö haava ja turvotus. Thank god se oli in the end pikku haaveri ja turvoitus laski äkkiä. Että näin tallilla..

Seuraavana suuntasin salille. Mun perus treeni ~ juoksumatto. Ainakin jos en kerkee tai jaksa mennä ohjatulle tunnille, suuntaan suoraan matolle (sieltä voi katella telkkari samalla, joten ofc i love it !)
No ei hätää, ei tämä salireissukaan mennyt ilman haavereita: Juoksin iloisesti matolla ja katoin Dr. Philiä ja kuuntelin musiikkia. Mun soitin oli mun edessä olevan tason päällä. Onnistuin sitten jotenkin huitasee kädellä mun kuulokkeiden johtoa, jonka seurauksena mun soitin irtosi ja lensi taaksepäin. No päätin olla super ninja ja napata sen siitä ilmasta. Solmuunhan siinä jalat ja kädet meni ja lensin hienossa kaaressa sinne juoksumaton taakse. Tän saman tein KAKSI kertaa vartin sisällä !! Olin todellinen naurunaihe salilla.. No lopputuloksena oli venähtäny käsi ja myöhemmin huomasin rakon kantapäässä. shitt

Totesin eilen (tai rakas äitini totesi), että urheilu ei vaan sovi mulle. Eilinen oli kyllä ultimateFAIL. hahaa

Rankan löylytyksen jälkeen lähettiin illalla porukalla kännikulmaan. Mä oon aina se joka tulee autolla ja lupaa olla kuski, ja se joka on eniten juopunut kotiinlähdön aikaan. En ymmärrä.. Kauheinta oli huomata, että viihdyttiin Naikan kanssa pilkkuun asti vaikka aamulla oli töitä ! (ja siis pirteenähän täällä nyt oon..) Oli kyllä kivaaa. We need that girls night out ! ♥ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s