Can’t find a single cloud in the sky

Eilen illalla päädyin aleen. Tosiaan olin vaan kuskina, joten vaikutusvaltaa minne mennää, ei ollut. Ei kyllä yhtään haitannut paikka menoa! Sain Naikan lähtemään mukaan ja kivaa oli, ja paljon villejä tanssi muuveja, as usual ;)


Lähin heittää Naikaa kotiin ennen poikia ja saatiinpa hyvä idea just ennen ruoholahden bussipysäkkiä. Siinä tien reunaa käveli joku ihan random poika ja meidän mielestä näytti masentuneelta. No Naika avasi oven ja huusi haluuko se kyydin. Taidettiin pelastaa sen päivä! Se oli sattumalta matkalla samaan suuntaan kun me, joten me vietiin se perille (ilmeisesti jatkoille?). Se oli niin huvittava miten se toisteli kuinka tällasta voi tapahtua ja kuinka ihania ollaan! Hahaa tulipa siitä hyvä mieli! No loppupeleissä se pääsi minne pitikin ja oli perillä samaan aikaan kun sen bussi olisi lähtenyt ruoholahdesta. Ja tosiaan meillä oli suuntana Espoo.
Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tänään on VAPPUUU ja mun suunnitelmat on edelleen vähän auki, mutta eiköhän jotain kivaa tapahdu!

Loppuun kuva vappupallosta:

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE   PUSS OCH KRAM ! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s